Banner1
Banner3
Banner2
Banner4

> Početna > Izborni > Odbojka

ODBOJKA

Školska godina 2017/2018

I ove školske godine učenice se mogu okušati u odbojci. Voditeljica aktivnosti je psihologinja Martina Cikač, a uz podršku odgajatelja Kristijana Kešine, bivšeg odbojkaša, ali i odbojkaškog trenera, uspjeh je zagarantiran. Svaki utorak od  18 sati družimo se zajedno i razvijamo odbojkaške vještine.

Članice odbojkaške ekipe  su: 
Vanesa Barić, Monika Đurinić, Lorena Horvat, Lucija Hrg, Ivana Jelak, Anita Knežević, Ana Kolar, Nikolina Kos, Doris Kudumija, Ana Kujavec, Marta Novak, Ramona Ostriž, Tea Petrinović, Manuela Radović i Lucija Šantić. 

Uključivanjem i redovitim dolaženjem na treninge učenice su pokazale da su prepoznale važnost bavljenja sportom u popunjavanju svog slobodnog vremena, a nakon  osvojenog drugog mjesta na prošlogodišnjoj Regionalnoj domijadi, motivacije i želje za radom i napretkom ne nedostaje. 


____________________________________________________________________________________

Školska godina 2016/2017

Ove školske godine učenicama je, uz pregršt drugih izbornih programa u domu, ponuđena i odbojka. Pod vodstvom psihologinje Martine Cikač i uz podršku profesionalnog odbojkaša Ivana Kurteša svakog četvrtka u sportskoj dvorani Druge gimnazije međusobnim druženjem i aktivnošću učenice razvijaju vještinu igranja odbojke. 

Članice odbojkaške ekipe su:

Marijana Baniček,  Mateja Blašković, Jelena Cik, Sandra Hudinčec, Lorena Jurišić, Monika Kuzmić, Draženka Kuzminski, Danijela Ledinski, Ivona Seđek, Lucija Skrasigna, Rahela Šimon, Karolina Štefanović , Lea Tot i Nikolina Vertuš. 

Dodatnoj motivaciji i dinamičnosti igre sudjelovanjem na treninzima doprinose i Karlo Benko i Ivan Kristić.

Uključivanjem i redovitim dolaženjem na treninge učenice su pokazale da su prepoznale važnost bavljenja sportom u popunjavanju svog slobodnog vremena što govori u prilog inicijativi da im se ponudi jedna nova aktivnost.

 

XXII. Smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije - Timskim radom do novih uspjeha

Učenice Lorena i Petra s voditeljicom Jelkom na Smotri
Učenička zadruga „Domček Varaždin“ sudjelovala je na XXII. Smotri učeničkih zadruga Varaždinske županije koja se održavala u OŠ Ivana Kukukuljevića Sakcinskog Ivanec. Na Smotri se svojim radovima prezentiralo 29 učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola. Naša je zadruga izložila krasne radove i to: prepoznatljive proizvode od fuzije stakla – satove, rešetkaste zdjele, ogrlice i mreže za cvijeće te ukrasne kutijice, ogledala i slike.

Naši maturanti

Maturanti i mi
 
S velikim nestrpljenjem, dočekali smo i ovogodišnje maturantske dane. To su dani u kojima se radosno slavi kraj srednjoškolskih muka, ali i tuguje za prijateljima iz klupa. Našim domskim maturantima posvetili smo utorak, 15.5. 

Prvo su se održale sportske igre - maturanti protiv djelatnika doma. Igrale su se košarka i odbojka. Dečki iz košarkaškog tima dali su sve od sebe, ali to ipak nije bilo dovoljno da pobijede djelatnike. Odbojka je bila veoma napeta, ali djelatnici doma opet su se pokazali boljima. 

Glazbenici osvojili Rovinj

Varaždinski dom u Rovinju, pobjedivši na Domijadi u Virovitici, predstavljali su glabenici, šahisti i košarkaši. I ovaj put uspješno!

U vrlo napetoj, izjednačenoj borbi s jakom konkurencijom šahisti su osvojili četvrto mjesto kao i košarkaši koji su, nažalost već na početku turnira, zbog ozljede ostali bez najboljeg igrača.