Banner1
Banner3
Banner2
Banner4

> Početna > Dodatni sadržaji > Vijeće roditelja

Vijeće roditelja

Ove školske godine Vijeće roditelja djeluje u sljedećem sastavu:

  • Vjekoslav Topolčić, otac učenice Tare Topolčić  – I. odgojna skupina
  • Danijela Šantić,  majka učenice Lucije Šantić – II. odgojna skupina
  • Željka Špoljarić, majka učenice Paule Špoljarić – III. odgojna skupina
  • Danica Kuzminski, majka učenika Ivana Kuzminskog –  IV. odgojna skupina
  • Nataša Rebić, majka učenika Karla Rebića – V. odgojna skupina
  • Romana Polović, majka učenika Brune Polovića – VI. odgojna skupina
  • Jasmina Poljak, majka učenika Emanuela Mažara – VII. odgojna skupina
  • Vanda Gatarić, majka učenice Ramone Ostriž – VIII. odgojna skupina
  • Milica Šprem, majka učenika Luke Šprema - IX. odgojna skupina

Za predsjednika Vijeća roditelja školske godine 2017./18. odabrana je gospođa Danica Kuzminski, dok je zamjenica gospođa Danijela Šantić.XXII. Smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije - Timskim radom do novih uspjeha

Učenice Lorena i Petra s voditeljicom Jelkom na Smotri
Učenička zadruga „Domček Varaždin“ sudjelovala je na XXII. Smotri učeničkih zadruga Varaždinske županije koja se održavala u OŠ Ivana Kukukuljevića Sakcinskog Ivanec. Na Smotri se svojim radovima prezentiralo 29 učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola. Naša je zadruga izložila krasne radove i to: prepoznatljive proizvode od fuzije stakla – satove, rešetkaste zdjele, ogrlice i mreže za cvijeće te ukrasne kutijice, ogledala i slike.

Naši maturanti

Maturanti i mi
 
S velikim nestrpljenjem, dočekali smo i ovogodišnje maturantske dane. To su dani u kojima se radosno slavi kraj srednjoškolskih muka, ali i tuguje za prijateljima iz klupa. Našim domskim maturantima posvetili smo utorak, 15.5. 

Prvo su se održale sportske igre - maturanti protiv djelatnika doma. Igrale su se košarka i odbojka. Dečki iz košarkaškog tima dali su sve od sebe, ali to ipak nije bilo dovoljno da pobijede djelatnike. Odbojka je bila veoma napeta, ali djelatnici doma opet su se pokazali boljima. 

Glazbenici osvojili Rovinj

Varaždinski dom u Rovinju, pobjedivši na Domijadi u Virovitici, predstavljali su glabenici, šahisti i košarkaši. I ovaj put uspješno!

U vrlo napetoj, izjednačenoj borbi s jakom konkurencijom šahisti su osvojili četvrto mjesto kao i košarkaši koji su, nažalost već na početku turnira, zbog ozljede ostali bez najboljeg igrača.