Banner1
Banner3
Banner2
Banner4

> Početna > Dodatni sadržaji > Vijeće roditelja

Vijeće roditelja

Ove školske godine Vijeće roditelja djeluje u sljedećem sastavu:

  • Vjekoslav Topolčić, otac učenice Tare Topolčić  – I. odgojna skupina
  • Danijela Šantić,  majka učenice Lucije Šantić – II. odgojna skupina
  • Željka Špoljarić, majka učenice Paule Špoljarić – III. odgojna skupina
  • Danica Kuzminski, majka učenika Ivana Kuzminskog –  IV. odgojna skupina
  • Nataša Rebić, majka učenika Karla Rebića – V. odgojna skupina
  • Romana Polović, majka učenika Brune Polovića – VI. odgojna skupina
  • Jasmina Poljak, majka učenika Emanuela Mažara – VII. odgojna skupina
  • Vanda Gatarić, majka učenice Ramone Ostriž – VIII. odgojna skupina
  • Milica Šprem, majka učenika Luke Šprema - IX. odgojna skupina

Za predsjednika Vijeća roditelja školske godine 2017./18. odabrana je gospođa Danica Kuzminski, dok je zamjenica gospođa Danijela Šantić.Održana večer Koprivničko-križevačke županije

U mnoštvu programa koje svojim učenicima nude odgajatelji i drugi djelatnici Učeničkog doma Varaždin 8. veljače je predstavljena Koprivničko-križevačka županija. Ne bez razloga, jer od ukupno dvjestotinjak učenika smještenih u domu, njih točno sedamdeset dolazi baš iz ove, susjedne nam županije. Program je otvoren dokumentarno-promotivnim filmom "Koprivničko-križevačka županija na dlanu", a nastavljen nastupom KUD-a Prigorec iz Svetog Petra Orehovca pjesmom "Lepo ti je" te  koreografijom "Na Petrove popoldan".

In memoriam

Umro je naš Zdenko Godec. Dugogodišnji ravnatelj, odgajatelj, kolega, prijatelj. Znam da samo ga svi iskreno voljeli jer bio je veliki čovjek. Intelektualac, gradski dečko, fakin, boem kojeg rijetko koji Varaždinac nije poznavao. 

Danas kad ga nema, zapravo vidim da smo imali puno toga zajedničkog. 

Zdenko je u dom došao 1980., a ja ratnih devedesetih. I obojica smo u ovaj dom došli nakon što smo „zanat pekli“ u kazneno-odgojnim domovima. Zdenko u Staroj Gradiški, a ja u Lepoglavi. Da, Zdenko me doveo u dom. 

Humanitarna akcija Vijeća učenika – „Jedna kava za jedan osmijeh“

I ove su godine učenici i djelatnici Doma blagdanske dane učinili ljepšim nekom od korisnika Socijalne samoposluge „Kruh svetog Antuna“ iz Varaždina. Vijeće učenika s voditeljicom Martinom Cikač pokrenulo je humanitarnu akciju pod motom „Jedna kava za jedan osmijeh“. Dobrovoljnim novčanim prilozima učenika i djelatnika Doma prikupilo se oko 1000 kuna kojima su se kupile namirnice koje nedostaju na policama Socijalne samoposluge.