Banner1
Banner3
Banner2
Banner4

> Početna > Natječaji

Natječaji  • Po navedenom natječaju za radno mjesto kuhara izabrana je Valentina Rudnički.
  • Po navedenom natječaju za radno mjesto noćnog pazitelja izabran je Damir Druško.

  • Po navedenom natječaju izabran je Zlatko Matišić, rukovatelj toplovodnih postrojenja iz Ivanca.

 Natječaj za izbor ravnatelja/ravnateljice Učeničkog doma Varaždin
  • Po navedenom natječaju imenovan je Dražen Piskač, prof.
 
  • Po navedenom natječaju izabran je kandidat Karlo Cikač, dipl. ekonomist iz Varaždina.

 Natječaj za popunu radnog mjesta - odgajatelj
  • Po navedenom natječaju primljeni su Domagoj Anđel i Kristijan Kešina.
 
  • Po navedenom natječaju primljene su Ivana Mađar i Jadranka Kukec.
 
  • Po navedenom natječaju primljena je Tamara Bajs, SSS – kuharica.
 
  • Po navedenom natječaju primljena je Tamara Bajs, SSS – kuharica.

Održan šahovski turnir „Novi protiv starih“

U srijedu 11. 9. 2019. god. održan je tradicionalni turnir u šahu „Novi protiv starih“. Turnir se organizira radi promocije izborne aktivnosti šaha novim učenicima. Učenici su pokazali veliki interes za održavanje turnira. Za „stare" su nastupili učenici David Pofuk, Nino Čurin, Domagoj Turčić, Leon Dukanović i Bruno Ovčariček. Za „nove“ su nastupili učenici Dario Pajur, Ivan Matijašić, Vito Kosanović, Tin Šantić i učenica Kristina Kos. Partije su bile vrlo uzbudljive te je prikazana kvalitetna igra s obje strane. “Stari“ su ipak naposljetku zasluženo pobijedili, ali nije bilo lako. Veselimo se novim šahovskim druženjima utorkom od 19.30 u društvenoj prostoriji na 7. katu.

Domagoj Anđel

Otvorenje nogometne sezone u našem domu

Tradicionalnom utakmicom starih učenika protiv novodošlih otvorena je malonogometna sezona u našem domu. Stari su bili malo sretniji i spretniji od novih i pobijedili 8:4, ali treba reći i to kako su novi učenici bili hendikepirani izostankom nekih svojih "zvijezda". U svakom slučaju ugodna malonogometna večer u dvorani Srednje Strukovne škole.

Novim učenicima koji još nisu upoznati, nogomet je svakog ponedjeljka od 18.30 do 20 sati u spomenutoj dvorani. Svi ste dobrodošli!

XXIII. Smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije - Uspjeh za uspjehom

U petak, 17. svibnja 2019. u Srednjoj školi Ludbreg održana je 23. Smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije. Sudjelovalo je 27 učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola. Naša zadruga „Domček Varaždin“ predstavila se s ogrlicama napravljenih od staklenih bočica tehnikom fuzije stakla. Također, izloženi su bili i ostali proizvodi rađeni fuzijom stakla: prsteni, podlošci u obliku boca, anđeli i purgari. „Sve je počelo od bočice“ bila je ideja vodilja naše izložbe. Proizvode su predstavile učenice Lorena Horvat, koja je prezentirala aktivnosti Zadruge dok sam ja, Sara Trnovčanec, izvela praktičan rad izrade ogrlica. Na Smotri smo bile u pratnji odgajateljice Jelke Grđan, voditeljice naše Zadruge i psihologinje Martine Cikač.