Banner1
Banner3
Banner2
Banner4

> Početna > Dodatni sadržaji > Domski odbor

Domski odbor

Na konstituirajućoj sjednici Domskog odbora održanoj 28. prosinca 2016. godine potvrđeni su sljedeći članovi:

Iz reda osnivača: 

Krunoslav Kosir
Tomislav Pajtlar
Senka Horvat

Iz reda osnivača od 29. 08. 2017. g.: 

Dean Hrastić
Ivana Borovec
Sabrina Žganec

Iz reda Odgajateljskog vijeća: 

Jelka Grđan 
Martina Cikač 

Iz reda radnika: Renata Kolednjak

Iz reda Vijeća roditelja: Danica Kuzminski


Za predsjednicu Domskog odbora odabrana je odgajateljica Jelka Grđan, dipl. ing., a za zamjenicu stručna suradnica – psihologinja Martina Cikač, prof.

Održan turnir stolnotenisača

Karlo i Josip osvojili su drugo i prvo mjesto na turniru
Stol za stolni tenis u našem domu rijetko stoji nekorišten. U pauzi iza škole i vremena predviđenog za učenje te u večernjim satima, učenici odmjeravaju snage prebacujući lopticu s jedne strane stola na drugi. 

Željnima natjecanja, voditeljica Vesna Radović organizirala je turnir.


Nova prijateljstva uz fuziju stakla

Našem domu i učeničkoj zadruzi u posjet su došli učenici s odgajateljicama Učeničkog doma Kvarner iz Rijeke. Posebno ih je zanimalo kako radi sekcija Fuzija stakla. Voditeljica zadruge odgajateljica Jelka Grđan upoznala je goste s postupkom izrade predmeta tehnikom fuzije stakla. Nakon teoretskog dijela imali su priliku i sami sudjelovati u izradi nekih predmeta.

Druženje uz šah i košarku

Sportski susreti s našim susjedima iz Učeničkog doma Graditeljske škole Čakovec postali su tradicija. Ove su nam godine, osim šahista, stigli i košarkaši. Dolaskom novog odgajatelja Karla Cikača u domu počela se, u okviru izbornih programa, igrati košarka.
Za košarkašku ekipu svoju prvu utakmicu uspješno su odigrali: Dario Boršić, Alen Odobašić, Patrik Medija, Antonio Markač, Karlo Pečnik, Jan Hašpraj, Tin Vukšan i Luka Šprem. Ostvarili su i svoju prvu pobjedu.